Referencie - Viky Novotná

Viky Novotná Leto 2023

Rozhodnutie ísť do Ameriky bolo jedným z top v mojom živote. Vždy som túžila vidieť všetky tie miesta, ktoré som dovtedy registrovala len v telke a na internete. Sen sa stal skutočnosťou a ja som si z Ameriky priniesla neskutočne množstvo zážitkov.

Všetko sa to začalo, keď sme si s mojou kamarátkou povedali, že toto leto ideme do Ameriky. Program Work&Travel sme registrovali a tak sme si urobili už len malý research, čo by sme v USA robili a s ktorou agentúrou by sme vycestovali. Po výborných recenziách, ktoré sa nám neskôr aj potvrdili, sme si vybrali prácu plavčikov a agentúru Premier Aquatics. No a lepšie sme asi urobiť ani nemohli. Všetky papierovačky a vybavovačky boli vďaka nim jednoduché. Dominika s Matúšom nám boli vždy k dispozícii.

Po príchode do USA sme začali ihneď pracovať. Na začiatku si trebalo trochu zvyknúť, ale časom sme pochopili, že máme naozaj veľmi dobrú prácu a nemôžme sa sťažovať. Pracovná časť leta zbehla naozaj veľmi rýchlo. Ešte rýchlejšie však zbehla tá zaujímavejšia časť a tou bolo cestovanie. Po precestovaní východného pobrežia, kedy sme videli napríklad New York, Niagary, Toronto či Philadelphiu, nastal čas konečne sa presunúť na známejšie západné pobrežie. Po zastávke v oblasti Michiganu a Chicaga, sme leteli do San Francisca, odkiaľ sme vyrazili na náš roadtrip. Počas neho sme videli Yosemity, Sequoie, Zion, Las Vegas, Los Angeles... Záver nášho tripu potom patril Miami, z ktorého sme šli výletnou loďou na Jamajku a Kajmany.

Toto leto a zážitky s ním spojené mi už nikdy nikto nezoberie. Bolo to úžasné a navždy na to budem s radosťou spomínať. Tak ako aj na všetkých ľudí, s ktorými som tam bola. Takže určite do toho choďte aj vy!

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk