Referencie - Anita Kyselicová

Anita Kyselicová Leto 2023

Work and Travel bol môj veľký sen ešte pred nástupom na VŠ. Nečakane sme však všetci museli byť 2 a pol roka doma, neskôr som váhala, až toto leto s posledným ročníkom, prišla posledná šanca zúčastniť sa. Premier Aquatics som veľmi dlho registrovala na základe super skúsenosti známych a krátko pred koncom roka som si spontánne podala prihlášku a vtedy som ešte ani len netušila že to bolo najlepšie rozhodnutie aké som doposial učinila!!

Pobytu predchádzala kopa papierovačiek a formulárov a intezívny kurz, kde sme sa naučili všetko potrebné a všetci sa spoznali. Po kurze stres úplne opadol. Dni sa krátili až nadišiel deň odletu, ach to bolo stresu.. Začiatky boli trošku náročnejšie, prvý krát preč od rodiny, kamošov, tak ďaleko na takú dlhú dobu.. Netrvalo však dlho, pokým sme sa zabehli do tempa, našli si svoju rutinu, skamarátili sa a začali si užívať najlepšie leto svojho života!!!!

Práca plavčíka bola nenáročná, samozrejme vyžaduje zodpovednosť. Počas leta práce aj mimo nej sme spoznali množstvo ľudí, nadviazali nové priateľstvá, zdokonalili sa v angličtine, vyskúšali sme si pravé americké párty, zažili skvelé výlety po úžasných miestach.

Za najväčší prínos považujem to ako som sa dokázalá osamostaniť, zlepšiť v angličtine, spoznať nových kamošov z celého sveta, spoznať nové kultúry, či variť thajské jedlá a samozrejme návšteva vysnívaných miest Leto naozaj neskutočne rýchlo ubehlo a nadišlo vytúžené cestovanie. Začali sme milovaným Las Vegas, nasledoval dych berúci Grand canyon, Bryce canyon, Sedona a Zion, po ktorom prišiel odlet na vytúžený Hawaii, kde sa nám podarilo precestovať tri ostrovy, hotový raj na zemi, len ťažko sa tejto skúsenosti niečo vyrovná. Splnený seeen! Veru poviem, návrat do reality na Slovensko nebol ľahký, a ešte teraz si s kamošmi hovoríme ako by sme sa hneď vrátili.

Každý kto váha, naozaj choďte do toho! Nikdy na toto leto nezabudnem, a jediné čo by som zmenila je, že by som šla aj pominulé roky. Som nekonečne vďačná za túto skúsenosť a možno to znie prehnane, ale naozaj mi to zmenilo život, osamostatnilo ma, dalo mi nekonečný počet zážitkov, nové priateľstvá, chuť cestovať a spoznávať. Premier Aquatics patrí naozaj jedno veľké ĎAKUJEM!!! Naozaj za všetko, super prístup, svoju prácu si robia naozaj skvelo, so všetkým poradia a pomôžu.

Slovami ani neviem opísať ako som za tento zážitok vďačná a prajem každému si zažiť svoj malý americký sen. Lebo pre mňa to určite bol.


Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk