Referencie - Radovan Novotný

Radovan Novotný Leto 2023

Ahojte, volám sa Rado a v lete 2023 som mal prvýkrát príležitosť pozrieť sa do Ameriky. Nehovorím, že Amerika bola vždy mojím najväčším snom, ale povedzme si úprimne, vidieť a zažiť ju určite treba :-)

Work & Travel program je pre nás, študentov VŠ, ideálnou možnosťou ako sa dostať do USA. Máme totiž viacero výhod a taktiež existuje množstvo agentúr, ktoré nám pomôžu so všetkými vybavovačkami. A tých, ako si každý vie predstaviť, nie je málo. Vďaka Premier Aquatics to však všetko išlo, na moje prekvapenie, jednoducho a Dominika s Matúšom boli po celý čas k dispozícii. Takže časť, ako vycestovať, by nemala byť prekážkou :-)

Čo sa týka samotnej práce, byť plavčikom bolo naozaj super. Áno, človek má nejakú zodpovednosť, ale bol to naozaj životík a myslím, že sme si to všetci veľmi užili.

Záverečnou časťou, po všetkej tej "drine", bolo cestovanie. Východné pobrežie, na čele s NYC a Niagarmi, sa dá stihnúť už počas day-offov. Západné pobrežie, pripadne nejaká tá cruise, prichádza na rad potom v septembri. No a fuu... to bolo niečo neskutočné. Jednoducho na leto 2023 určite nikdy nezabudnem... A áno, v USA boli aj ťažšie dni, ale to je úplne normálne a ako sa hovorí, čo ťa nezabije, to ťa posilní.

Na minulé leto teda vždy budem spomínať a hovoriť len v tom najlepšom.

P.S. Ďakujem všetkým úžasným ľuďom, ktorých som v USA spoznal a hlavne svojej "americkej rodine", ktorá mi spravila toto leto nezabudnuteľným. Bez Vás by to síce bolo lepšie, ale tak dalo sa aj s Vami no :-D

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk