Referencie - Dávid Kopál

Dávid Kopál Leto 2022

Ten pocit keď sedíš v školskej lavici a rozmýšľaš čo s letom - tento pocit som mal aj ja. Najprv som nevedel čo podniknúť a neskôr som sa od kamaráta dozvedel o super ponuke ako ísť na leto do Ameriky, a robiť ten najlepší letný job. Plavčík v Amerike je super príležitosť na zlepšenie si angličtiny, cestovanie a hlavne príjemne strávené chvíle na svojom bazéne.

Na toto všetko si ale musíte nájsť správneho zamestnávateľa, pri ktorom si budete istí že pri vás bude vždy stáť. Týmto zamestnávateľom je jednoznačne Premier Aquatics. Palec hore pred každým kto sa akýmkoľvek spôsobom podieľa na práci pre študentov ktorí chcú ísť cez program Work and Travel do zahraničia. Leto v Amerike ako bazénový plavčík je super vec, o ktorej môžeme rozprávať a ukazovať si fotky z cestovania a zážitkov celé hodiny. Pokiaľ však zažijete toto dobrodružstvo na vlastnej koži, garantujem vám, že nikdy nebudete ľutovať, a budete spomínať minimálne do konca života. Na záver by som povedal asi už len jednu vec ktorú hovoria naši priatelia v Amerike. YOUR LIFE – YOUR CHOICE.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk