Referencie - Renáta Francúzová

Renáta Francúzová Leto 2022 a 2023

Letá s Premier Aquatics sú z tých najlepších, aké som doteraz mala. Letá úplne iné ako doteraz. To obdobie ešte predtým ako som vycestovala, bolo pre mňa veľmi hektické, všetko išlo tak strašne rýchlo a zvládnuť všetky skúšky v škole na prvý termín bolo tiež celkom náročné. Predstava odísť “za veľkú mláku”, odísť z domu na dlhší čas a tak ďaleko bolo, pre mňa veľkou výzvou.

Moje prvé leto s Premier Aquatics som absolvovala v roku 2022. Hneď po návrate domov som si poslala s kamoškami prihlášku na ďalšie leto, pretože to stálo fakt za to! :D Počas strávených mesiacov v USA na bazéne alebo počas cestovania som spoznala veľa nových skvelých ľudí, opustila svoju komfortnú zónu, zlepšila sa v angličtine, spoznala inú kultúru, navštívila nové miesta, získala mnoho skúseností, zážitkov a zažila Roadtrip po Kalifornii a iných štátoch. Na tieto zážitky budem spomínať do konca života a som vďačná za to, že som to mohla zažiť. Absolvovať leto v Amerike je fakt skúsenosť a zážitok a preto ho odporúčam každému, kto má túto príležitosť.

Ďakujem Vám za leto s Vami a za Váš prístup. Vždy som sa na Vás mohla spoľahnúť a obrátiť keď som mala hocijaký problém, vždy ste mi s radosťou pomohli

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk