Referencie - Barbora Blahušiaková

Barbora Blahušiaková Leto 2022

“Choď do toho!” To sú slová ktoré by som teraz po lete strávenom v Amerike ako lifeguard povedala každému. Uletelo to celé tak strašne rýchlo, že som neraz chcela spomaliť čas. Všetky obavy, ktoré som mala sa zmenili na nadšenie a očakávania už na kurze plavčíka, kde som spoznala budúceho zamestnávateľa, a partiu skvelých ľudí, ktorí so mnou do Ameriky išli.

Už počas práce sme toho zažili veľa. Spoznali veľa nových ľudí, vytvorili nové priateľstvá, pobehali veľa miest, užili si nejednu párty a ochutnali všetky možné jedlá. No a samotné cestovanie? To už je ťažko vôbec slovami opísať. Sú to neskutočné zážitky a pocity, ktoré jednoducho chceš a musíš zažiť. Preto ak váhaš, vravím, choď do toho.

Premier Aquatics bola za mňa tá najlepšia voľba akú som si na cestu do Ameriky mohla vybrať. Prístup ľudí z agentúry bol lepší ako som si vôbec vedela predstaviť. Či už pred odchodom, počas pobytu v Amerike, ale aj po príchode domov som bola vždy informovaná o všetkých potrebných veciach, krok po kroku, aj o tých najmenších maličkostiach, ktoré však boli vždy tak užitočné. V neposlednom rade by som rada vyzdvihla ich ochotu pomôcť v každej situácií. Je to agentúra s ktorou máte vždy pocit istoty. ĎAKUJEM Premier Aquatics. ❤️

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk