Referencie - Janka Jagnešáková

Janka Jagnešáková Leto 2014 a 2013

Moja prvá skúsenosť s prácou plavčíčky bola v roku 2013, taktiež to bolo prvé leto strávene v Amerike a zároveň prvá skúsenosť zahraničnej brigády. Vycestovať za zárobkom a zábavou som plánovala 3 roky po sebe, ale moje obavy pred letom znásobovala mimoriadne slabá angličtina...

Odvahu som nabrala až roku 2013 kedy som si konečne povedala, že ďalšie leto už nesmiem zameškať! Moja podmienka bola spoločné bývanie s priateľom. Bola som tretiačka na vysokej škole, ktorú z každej strany strašili štátnice, popritom som si musela vybavovať všetky doklady, pričom som mala špeciálnu požiadavku na zamestnávateľa a ani som mu to nevedela poriadne vysvetliť a argumentovať po anglicky. Keď sa na to spätne pozriem, horšie to znie, aká bola skutočnosť. Najťažšie je rozhodnúť sa!

Všetko išlo nakoniec veľmi rýchlo: osobný pohovor so zamestnávateľom, plavčícky kurz, vybavovanie víz, poistenia a kupovanie letenky. Dôležité bolo pre mňa zistenie, že sa na letisku v Amerike neocitnem sama. Zamestnanec Premier Aquatics príde pre teba na letisko a zavezie ťa do tvojho prechodného domu. Práca plavčíka je perfektná pre ľudí ktorých angličtina nie je na vysokej úrovni. Vďaka priateľským ľudom na bazéne, zahraničným kolegom a spolubývajúcim sa z každého začiatočníka stane minimálne pokročilý rýchlosťou blesku. Táto práca je tiež výborná pre páry alebo tvojho kamaráta ak nechceš isť sám. Zamestnávatelia z Premier Aquatics sú nadmieru ústretoví, okrem toho, že mi dovolili pricestovať v neskoršom dátume kvôli štátniciam, mohla som ich kontaktovať celé leto s akýmkoľvek problémom. Veľká zhovievavosť od zamestnávateľa je aj fakt, že ti dovolia nájsť si brigádu popri plavčíkovaní, ak samozrejme nezasahuje do tvojich vopred dohodnutých pracovných hodín.

Ak si šikovný, peniaze ti chýbať nikdy nebudú a ak nemáš nápad ako si zohnať brigádu, môžeš ma kontaktovať. Nezahoď šancu odísť od rodičov na 4 mesiace, zarobiť si, zabaviť sa a vidieť miesta na ktoré nikdy nezabudneš!!!! 

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk