Referencie - Simona Kasardová

Simona Kasardová Leto 2015

Leto v Amerike som si užila už po druhýkrát. Jednoznačná voľba bola práca plavčíka a vzhľadom na pozitívnu referenciu na spoločnosť Premier Aquatics som s voľbou agentúry ani nestrácala čas. Celý priebeh pred odletom bol bezproblémový. Matúš bol ústretový a zodpovedal všetky moje otázky. Môžem len vrelo odporúčať, maximálne profesionálny prístup.

Po prílete do štátov sa odštartovalo leto plné zážitkov a spomienok. Práca plavčíka mi umožnila spoznať mnoho ďalších zahraničných študentov, ako aj tých miestnych. Spoznala som ich kultúru, lámala jazykovú bariéru a vytvorila si nové priateľstvá. Práca striedala zábavu a leto tak rýchlo utieklo. Vážim si priateľstvá, nielen s ostatnými plavčíkmi, ale tak isto aj s nadriadenými, ktorí s nami radi trávili aj svoje voľné chvíle. O to príjemnejšie bolo to každodenné bicyklovanie do práce, keď ma tam čakal taký kolektív :-)

Najväčším benefitom je pokrok v angličtine. Pretože aj keď sa bojíš, v štátoch jednoducho musíš rozprávať.  Za dva roky v Amerike som nemala negatívnu skúsenosť, ktorá by ma ovplyvňovala v odporúčaní. Takže len do toho! Načo ešte čakáš? 

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk