Referencie - Veronika Hofbauerová

Veronika Hofbauerová Leto 2017

Je 21.6. a ja stojím na letisku s očakávaniami ale aj so strachom v očiach, že čo ma tam za veľkou mlákou bude čakať. Netušiac, že to bude to najlepšie leto môjho života, som sa prekvapivo sama vybrala do USA. Prekvapivo povedzme preto, že týždeň pred odchodom som sa dozvedela, že idem bez kamarátky, s ktorou som si všetko naplánovala. Ešte si pamätám ten telefonát s Matúšom, ked sa ma pýtal, či teda chcem ísť aj tak, ale vedela som, že by bola chyba nevyužiť takú skvelú príležitosť... A tak to aj bolo. Pristála som na letisku vo Washingtone, kde po mňa prišiel supervisor a hneď sme išli kupovať bicykel (môj dopravný prostriedok počas celého leta). Deň čo deň som milovala tie jazdy do práce a z práce za západu slnka.

1

Čo sa bývania týka bolo super, že sme boli pokope 3 apartmány po 6 ľudí, s ktorými sme sa pravidelne stretávali a boli po čase taká väčšia família. Pretancované párty v Alexandrii stáli naozaj za to, aj keď následné vstávanie do práce nebolo až také veselé. I keď sme občas s kamoškami vymeškali našu rannú Yoga claas alebo Zumbu, poctivo sme to dobehli po práci v Gold gyme . Moji kolegovci na bazéne boli top. Mali sme tuším jeden z najväčších bazénov takže sme mali o zábavu postarané a plavčíkovali sme niekedy dokonca 6 (traja amíci a traja slováci). Keď nebolo ľudí na bazené, tak nás naši americkí kamoši učili hrať americký futbal a zdolávať kadejaké rekordy, ako napr. či sa trafíš do koša naprieč bazénom futbalkou, alebo či ma prekonajú v 5 minútovom planku. Pracovali sme bežne od 11 AM do 8 PM a niekedy sme si privstali, keď nás dal supervisor robiť cez tréningy Swim teamu, ktoré boli od 7:30, ale predsa len je to menej roboty, keďže sú to plavci. Zopárkrát po robote sme si vyšli do kina, na fastfood do Chippotle, ktorému neodoláš (nie žiadny mekáč). Och a tie nákupy v malle, na ktoré sme sa pripravovali týždeň dopredu a referovali si navzájom či sme si Niky kúpili za 30 alebo 20 dolárov. Okrem nákupov som mala tú česť sa pozerať na nočný NY z Rockefeller center. Ten výhľad bol dychvyrážajúci. Keď prechádzač cez TimeSquaer, z každej strany na teba svieti reklama, 4 poschodový Forever21, pobehuje tam naozaj Spiderman, Pikachu a akože Micheal Jackson, MandM factory, kde ti na tie lentilky vytlačia svoju fotku a keď ťa pred hlavnou vytrhnú zo sna trúbiace taxíky, keď sa dozvieš z Rihannineho instagramu, že na tom mieste kde stojíš teraz ty, stála pred týždňom ona tak si uvedomíš, že to nie je sen. ale reality a že si to naozaj ty, kto sa pozerá na ten veľkolepý New York. Zažila som neopísateľné zážitky a napriek tomu, že sa nám hlavný bod cestovania a tým bola plavba po Karibiku zrušil kvôli hurikánu Irma, stále môžem povedať, že najradšej by som si to zažila všetko ešte raz. A verím, že mi to vyjde aj toto leto.

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

 info@premieraquatics.sk